Akció!

Schriffert Bivaly-5 talajlazító rögtörővel

Nettó: 7 270.00 € + Áfa

Bruttó: 9 232.90 €

Előnyök:

  • robusztus kialakítás
  • kiváló minőségű acél alapanyagok
  • ívelt művelőelem megvalósítás
  • nagy átmérőjű rögtörőhenger
  • nyírócsapos biztosítás
  • kopásálló művelőelemek
  • hatalmas önsúly
  • opcionális: késre szárny, sárkaparó szett
Cikkszám: SK-TL-5R Kategória:
   

Leírás

A talajlazításról, amit érdemes tudni:

Nagy energia- és anyagigényű munkafolyamat, melynek lényege a talaj lazítása, porhanyítása, a művelt réteg és az altalaj közti kedvező kapcsolat kialakítása, valamint az eketalp betegség megszüntetése. Ehhez Önnek a legmegfelelőbb munkagépre van szüksége.

Vásárlás során ne csak az árat vegye figyelembe! Főleg ne a talajlazítók esetében! Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg arról, hogy a gépek milyen minőségű anyagból készülnek. Sokat elárul egy gépről a súlya! Azt gondoljuk a mi gépeink esetében a tömeg sokatmondó! 50 %-kal növelt szilárdságú acélból készülnek és nem spóroljuk ki az anyagot a gépekből.

A BIVALY talajlazító családból kiválaszthatja az Ön igényeihez legjobban illő munkagépet.

Bemutatjuk a BIVALY talajlazító családot:

Altalajlazítóinkat “V” elrendezésben függesztett kivitelben gyártjuk. Kések tekintetében megkülönböztetünk 1-, 3-, illetve 5 késes változatokat. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel csatlakozik a keretszerkezet, melyen az ívelt kialakítású egyenszilárdságú gerinclemezes lazítókések kaptak helyet. A munkagép vázszerkezete nagy szilárdságú acélból készül. A művelőelemek kiváló minőségű acélból készülnek, kopó felülete keményfémmel felrakott, ennek köszönhetően rendkívüli a kopásállóságuk. A munkát végző kések geometriájából adódóan kisebb vonóerőt igényel. Kialakításuk ívelt, így a megfelelő siklás biztosítva van, továbbá hatékony munkát képesek végezni. Munkáját tekintve alsó irányból felfelé dolgozik és szakítja/repeszti a talajt. A művelőelemekre élvédő van helyezve, melyek hegesztve vannak, ettől függetlenül cserélhetőek. A kések nyírócsapos biztosítással vannak ellátva, a késtartók 6 db nagy szilárdságú csavarral kapcsolódnak, melyekből 2 a vázon keresztül van furatolva. A nyírócsapok edzett acélperselyben helyezkednek el, a késtartóban is és a szárban is. A munkaelemek végén orrbetétek találhatóak. A talajjal közvetlenül érintkező kopó művelőelemek cserélhető kivitelben lettek kialakítva, így azok egyszerűen és gyorsan le- és felszerelhetőek. A késekre továbbá felszerelhető oldalszárnykések, mellyel kedvező talaj alakítható ki (opcionális).  A munkamélység az erőgép felfüggesztő rendszerével, a rögtörő henger pozíciójával szabályozható, illetve a határolókerékkel. Az öt késes kivitelű talajlazító nagy teherbírású támkerékkel van ellátva. A talajlazítóra felszerelhető rögtörő, mely tüskés kialakítású, valamint átmérőjét tekintve nagy, így ez a munkaeszköz könnyen kettévágja a nagyobb rögöket és lezárja a talajfelszínt, ami által megfelelő talajállapot jön létre. Az átmérőnek köszönhetően a henger “bedúrásra” nem hajlamos.

Munkagép rögtörővel felszerelve vásárolható meg. Opcionálisan vásárolható meg a sárkaparó szett, valamit a késekre szerelhető szárnyak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Műszaki adatlap

Tömeg 2350 kg
Gyártó

Schriffert Kereskedőház Bt.

Típus

függesztett

Késtávolság

60 – 70 cm

Rögtörő henger átmérő

400 mm

Erőgép igény

250 LE

Munkamélység

50 cm

Munkaszélesség

280 cm

Opció

oldalszárnyak, sárkaparó

Anyagminőség

S355

Videó

Termékbemutató videó.

Érdekelhetnek még…