Csapadékvíz gyűjtő 2000 L

Esővíz tárolására használható tartály.

Letölthető dokumentum

Kategória: Cikkszám: AQUATOWER-2.0
   
Termék megosztása:

Leírás

A föld feletti AQUATOWER tartálycsalád alapfunkciója a tetőfelületről származó csapadékvíz összegyűjtése és eltárolása. A tartály szerkezete lehetővé teszi különféle rendszerekbe történő beépítését és a meglévő építési körülményekhez való könnyű alkalmazkodását. Stabil szerkezetének és kis tárolókapacitásának köszönhetően ezek a tartályok könnyen mozgathatók, és igény esetén újrapozícionálhatók. A tartály felső részén található fedéllel ellátott búvónyílás. A szerelési fülek felhelyezése (ezek szintén a tartály felső részén találhatók) lehetővé teszi a tartály áthelyezését vagy szállítását.
A tartály alkatrészei: csavarokkal megerősített fedél, bementi (a fedélhez tartozó) és kimenti (a túlfolyóhoz tartozó) tömítés, vízcsap, valamint esővízszűrő.
Minden tartály csavarokkal megerősített fedéllel van ellátva, ami lehetővé teszi a tartályhoz való könnyű hozzáférést. A tartály alsó részén pedig két menetes furat található. A felső menetes furat a vízmerítőé, amelyhez a vízcsap csatlakozható. Az alsó furat pedig a vízleeresztő nyílás, amely lehetővé teszi a felhalmozott csapadékvíz leeresztését.
A tartályban található meg továbbá az esővízszűrő, amely felfogja a kisebb szennyeződéseket mint pl.: levelek, kavicsok, gallyak. Ennek köszönhetően elkerülhetővé válik a víz minőségének romlása, valamint csökken tartályban lévő szivattyú sérülésének veszélye.
A tartályba szivattyúrendszer is beszerelhető.
Téli időszakot megelőzően a tartályt ki kell üríteni!

További információk

Tömeg 87 kg
Kapacitás

2000 L

Magasság

2 170 mm

Szélesség

1 160 mm

Hosszúság

1 160 mm

Bemeneti átmérő

Ø90 mm

Tisztító nyílás átmérője

Ø380 mm

Kamrák száma

1 db

Tartály anyaga

LLDPE, lineáris polietilén

Érdekelhetnek még…