This page was exported from Schriffert [ https://schriffert.hu ]
Export date: Mon Aug 8 17:15:34 2022 / +0000 GMT
Csapadékvíz gyűjtő 500 L

Ár: 59 670 Ft + Áfa

Termék kategóriák:

Termék oldal: https://schriffert.hu/termek/csapadekviz-gyujto-500-l/

 

Termék összesítő

Esővíz tárolására használható tartály.

Termék leírás

A föld feletti AQUATOWER tartálycsalád alapfunkciója a tetőfelületről származó csapadékvíz összegyűjtése és eltárolása. A tartály szerkezete lehetővé teszi különféle rendszerekbe történő beépítését és a meglévő építési körülményekhez való könnyű alkalmazkodását. Stabil szerkezetének és kis tárolókapacitásának köszönhetően ezek a tartályok könnyen mozgathatók, és igény esetén újrapozícionálhatók. A tartály felső részén található fedéllel ellátott búvónyílás. A szerelési fülek felhelyezése (ezek szintén a tartály felső részén találhatók) lehetővé teszi a tartály áthelyezését vagy szállítását.
A tartály alkatrészei: csavarokkal megerősített fedél, bementi (a fedélhez tartozó) és kimenti (a túlfolyóhoz tartozó) tömítés, vízcsap, valamint esővízszűrő.
Minden tartály csavarokkal megerősített fedéllel van ellátva, ami lehetővé teszi a tartályhoz való könnyű hozzáférést. A tartály alsó részén pedig két menetes furat található. A felső menetes furat a vízmerítőé, amelyhez a vízcsap csatlakozható. Az alsó furat pedig a vízleeresztő nyílás, amely lehetővé teszi a felhalmozott csapadékvíz leeresztését.
A tartályban található meg továbbá az esővízszűrő, amely felfogja a kisebb szennyeződéseket mint pl.: levelek, kavicsok, gallyak. Ennek köszönhetően elkerülhetővé válik a víz minőségének romlása, valamint csökken tartályban lévő szivattyú sérülésének veszélye.
A tartályba szivattyúrendszer is beszerelhető.
Téli időszakot megelőzően a tartályt ki kell üríteni!

Termék attribútomok

Termék galéria

    

 

 

 

Termék hozzáadásának dátuma: 2022-05-19 13:52:50
Termék módosításának dátuma: 2022-06-29 13:05:46

Product export as MS Document by WooCommerce PDF & Print plugin.