Schriffert függesztett 7 kocsis sorközművelő kultivátor hidraulikus

2 700€ + Áfa

(Bruttó: 1 194Ft)

A sorközművelő kultivátor gyomirtást, talajlazítást és nedvességmegóvást végez. Kis mértékben aprítja és keveri a talaj összetételét.

  • erős váz és kapák
  • segíti a talajszellőzést
  • kiváló gyomirtó képesség, miközben a talajfelszínt egyenletesen tartja
  • megszünteti a felszíni cserepesedést
  • elősegíti a csapadék beszivárgását a talajba
  • hosszú élettartam
Cikkszám: SK-SKK-7H Kategória:
   

Leírás

Vásárlás során ne csak az árat vegye figyelembe! Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg arról, hogy a gépek milyen minőségű anyagból készülnek. Sokat elárul egy gépről a súlya! Azt gondoljuk a mi gépeink esetében a tömeg sokatmondó! 50 %-kal növelt szilárdságú acélból készülnek és nem spóroljuk ki az anyagot a gépekből.

A munkagép széles sortávú (70-80 cm) kultúrákban alkalmazható, magasabb gerendely kialakítású és nagyobb geometriájú művelő tagokból épül fel. Főleg a kukorica és a napraforgó sorközművelésére alkalmazzák.
Kivitelét tekintve hátsó függesztésű, a traktor vezetője kedvező pozícióból, jobban követheti a kultivátor munkáját, pontosabban képes a védőtávolságokat tartani, a hátul függesztettekkel nagyobb védőtávolsággal lehet kapálni. Az oldaltagok nyitása és zárása hidraulikus munkahengerrel történik, a traktorhoz hárompont felfüggesztéssel csatlakozik.
A kultivátortagok állítható kivitelben, a főtartó gerendelyre kerülnek rögzítésre, amelynek a talaj feletti pozícióját támasztó kerekek határozzák meg. Nagy munkaszélességű változatok esetén hidraulikusan összecsukható gerendely kerül gyártásra, ami kisebb szállítási szélességet tesz lehetővé.
A gerendelyhez a művelőtagok egyenként vannak rögzítve, így pontosabban tudják követni a sorközökben a talajfelszín változásait. A művelési mélységet művelő tagonként mélységhatároló kerekek biztosítják.
A művelő tagok szerszámtartójában öt kapa lett elhelyezve. A kapacsoportok összeállítását tekintve csak rugós szárú lúdtalpkapákból áll.
A kultivátor kedvező munkasebessége 5-8 km/h között választható meg, a védőtávolság és a terepviszonyok függvényében.

Műszaki adatlap

Tömeg 796 kg
Gyártó

Schriffert Kereskedőház Bt.

Típus

függesztett, hidraulikus

Munkaszélesség

max. 4930 mm

Szélesség nyitott állapotban

4930 mm

Szélesség csukott állapotban

2600 mm

Hosszúság

2100 mm

Magasság

1150 mm

Kapatagok

állíthatóak

Kapák típusa

rugós – lúdtalp

Kapa mérete

150 mm

Kapák szám

31 db

Sortávolság

700 – 800 mm (alaphelyzetben 750 mm)

Munkamélység

10 cm

Munkasebesség

5 – 8 km/h

Nyitás - csukás

1 munkahenger végzi

Opció

sorvédő szett

Érdekelhetnek még…