This page was exported from Schriffert [ https://schriffert.hu ]
Export date: Mon Aug 8 17:37:04 2022 / +0000 GMT
Schriffert függesztett "V" tárcsa 1,8m

Ár: 2 290  + Áfa

Termék kategóriák:

Termék oldal: https://schriffert.hu/termek/fuggesztett-v-tarcsa-18m/

 

Termék összesítő

A borona a talaj elmunkálásának nélkülözhetetlen munkagépe. Alkalmas simításra, rögök szétaprítására, porhanyításra, stb...

Termék leírás

A tárcsás boronákat a tarló megművelésében és vetés előtti talajmunkákban használjuk. Vetés előtt jól aprítja a rögöket, lazítja a talajfelszín rétegeit, tarlóművelésnél pedig a tarlómaradványokat és a gyommagvakat szétvágja és bekeveri a talajba.

Vásárlás során ne csak az árat vegye figyelembe! Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg arról, hogy a gépek milyen minőségű anyagból készülnek. Sokat elárul egy gépről a súlya! Azt gondoljuk a mi gépeink esetében a tömeg sokatmondó! 50 %-kal növelt szilárdságú acélból készülnek és nem spóroljuk ki az anyagot a gépekből.

A tárcsás boronánk "V" elrendezésben kerül legyártásra. 2 tárcsatagból álló egységgel rendelkezik, melyeken sima és csipkés tárcsalevelek kaptak helyet. A tárcsatag tengelye négyszögletes keresztmetszetű, a tárcsaleveleken szintén négyszögletes lyukak vannak, ez biztosítja a tárcsalevelek együtt mozgását a tengellyel. A tengelyre távtartó hüvelyek kerültek beiktatásra, így fűzve fel a tárcsaleveleket. A tengelyvégek a kellő összeszorítás a tengelyvég anya biztosítja. Minden tárcsalaphoz tartozik sárkaparó, melyek állíthatóak. Egy tárcsatagon 2 vagy 3 csapágyat helyeztünk el, melyek erősek és jól tömítenek, így a szennyeződések nem jutnak bele.

A tárcsa gyártása során szem előtt tartottuk a következő követelményeket:

Termék attribútomok

Termék galéria

        

 

 

 

Termék hozzáadásának dátuma: 2017-05-03 08:36:14
Termék módosításának dátuma: 2022-06-30 09:41:05

Product export as MS Document by WooCommerce PDF & Print plugin.