Schriffert Előmelegítő MTZ

Nettó: 19 700 Ft + Áfa

Bruttó: 25 019.00 Ft

MTZ típusú traktorok motorblokkjára szerelhető vízmelegítő a fagydugó helyére. 1800W-os fűtőszállal szerelt.

A csomag nem tartalmazza a bekötésre szolgáló kötőelemeket.

Letölthető dokumentum

Kategória: Cikkszám: SK-1800T
   
Termék megosztása:

Leírás

Motor előmelegítő (vízmelegítő) készülékek mezőgazdasági vontatók (MTZ traktorok), tehergépjárművek (IFA tehergépkocsik) és személygépjárművek hűtőrendszeréhez. A motor előfűtése a hűtőfolyadék felmelegítésével, tehát a motor vízkörének segítségével történik.

A hidegindításról általánosságban: Minden olyan indítás, amikor a motorblokk, a kenőanyag és a hűtőfolyadék hőmérséklete +60°C alatt van. A motorkopás nagyrészt a hidegindításnak köszönhető. Motorkopás akkor is történik, ha a jármű viszonylag könnyen beindul.
A Schriffert előmelegítők előnyei

  • Nincsenek többé indítási nehézségek. Csupán fél óra előmelegítéssel az Ön járműve télen a nagy hidegben, akár -30°C-on is gond nélkül indul. Feleslegessé válik a motorkárosító hidegindító spray-k használata.
  • A motorterhelés, motorkopás csökken. Független szakértők által végzett vizsgálatok bebizonyították, hogy a hidegindítás 100 kilométer megtett útnak megfelelő motorkopással egyenértékű.
  • A motor előmelegítő(vízmelegítő) kíméli az Ön járműve motorjának főbb részeit, az indítómotort, az akkumulátort és a hengerfejet
  • Azonnali kenés a motornak. Az előfűtésnek köszönhetően az Ön járművében lévő kenőanyag (motorolaj) megfelelő viszkozitású, így rögtön biztosítja a szükséges kenést. Ezzel szemben a hideg motorban található olaj dermedt állapotban van, ami a kenés hiánya miatt az első percben jelentős motorkopással jár.
  • Alacsonyabb emisszió és üzemanyag fogyasztás, tisztább környezet. A meleg motor kevesebb kipufogógázzal terheli a környezetet, mint a hideg. Továbbá kevesebb üzemanyag szükséges az üzemi hőfok eléréséhez, ami takarékosabb fogyasztást jelent az első 8-10 kilométeren.
  • Az új járművek öregedése lassul, a régiek használhatósága javul.
  • Meleg utastér, nagyobb komfortérzet. A téli hónapokban a szabad ég alatt parkoló járművek szélvédője hóval borított és jeges. Az előmelegítés hatására az Ön járművének motorja már kellően felmelegedett ahhoz, hogy elegendő hőt juttasson a szellőztető-fűtő rendszeren keresztül az utastérbe ezáltal hamarabb leolvasztja a jeget és Ön már az indulásnál azonnal érezheti a kellemes meleget.
  • Minőség, megbízhatóság. A Schriffert előmelegítők tervezésénél alapvető követelmény volt az egyszerű, robusztus felépítés és a meghibásodás lehetőségének maximális kizárása. Minden előmelegítőnk CE jellel ellátott TÜV által bevizsgált és jóváhagyott készülék.

A Schriffert előmelegítőket a hazai piacon kívül a volt keleti blokk országaiba (Lengyelország, Litvánia, Lettország), illetve Németországba és Norvégiába is exportáljuk. Vásároljon Ön is Schriffert előmelegítőt és felejtse el a hidegindítás nehézségeit!

További információk

Tömeg 3.07 kg
Gyártó

Schriffert Kereskedőház Bt.

Pn

1 800 W

Un

230 V / 50 Hz

Hőkapcsoló

Δt: 60 – 70°C

Védettség

IP 44

Érintésvédelmi osztály

I. osztály