Schriffert erdészeti szárzúzó 1,5 m + kardán, késes, erősített Bondioli hajtóművel

Nettó: 2 230.00 € + Áfa

Bruttó: 2 832.10 €

A szárzúzó a növényzet rendkívül apróra zúzására és terítésére alkalmas munkagép. Megszabadítja a területet a káros gyomnövényzettől és a vékony cserjéktől. A legjobb szárzúzó ismérvei kiváló, minőségi alapanyagok és erős, masszív váz, illetve magas kopásállóságú kések. A Schriffert Szárzúzó ezeknek a kritériumoknak megfelel.

Elfogyott

Kategória: Cikkszám: SK-SZZE-1,5
   
Termék megosztása:

Leírás

Bemutatjuk a Schriffert Kereskedőház Bt. által gyártott, jelentős magyar hozzáadott értékkel rendelkező termék. Így próbálva hozzájárulni a helyben gyártott hazai termékek jelentőségéhez.

Munkavégző szerve 1 db függőleges tengelyre szerelt, csuklósan rögzített, vízszintesen forgó láncokból áll. A szárzúzó hajtása az üzemelő traktor teljesítményleadó tengelyéről, kardántengellyel történik. Alkalmazási területek lehetnek erdészetek, gyümölcsösök, szőlészetek, valamint napraforgó-, kukorica szár, fű, gaz, növényi hulladék és zöld-maradványok aprítására szoruló földterületek. A Schriffert szárzúzó magas és sűrű növényzet zúzására képes, hiszen a vágási magasság állítható, így bármely növényhez könnyen alkalmazható. A vágási magasság hidraulikával és a farkerékkel szabályozható. A szárzúzó csatlakoztatása a traktorhoz hárompont függesztéssel történik. A növényzet összedarabolása után az egyenletes terítés biztosítva van.

További információk

Tömeg 404 kg
Gyártó

Schriffert Kereskedőház Bt.

Típus

függesztett

Szélesség

1600 mm

Hosszúság

2500 mm

Magasság

950 mm

Munkaszélesség

1500 mm

Terület teljesítmény

0,6-1,5 ha/h

Munkasebesség

3-6 km/h

Szállítási sebesség

15 km/h

TLT fordulatszám

540 ford/min

Erőgép igény

50 LE

Hajtás áttétel

1 : 1,5

3 pont

Cat 2.