Schriffert függesztett szántóföldi permetezőgép 800 l / 12 m

Nettó: 1 875.00 € + Áfa

Bruttó: 2 381.25 €

Előnyök:

  • Erősített vázszerkezet
  • MGI által bevizsgált
  • önbeálló permetezőkeret
  • 100 L/min dugattyús membránszivattyú
  • önfelszívóssá alakítható szűrő
  • csepegésgátlós 3-állású szórófejek
  • kimosó tartály
  • 1 év garancia
Kategóriák: , Cikkszám: SK-P-800/12
   
Termék megosztása:

Leírás

A permetezés a legtöbbek által ismert védekezési forma. Lényege, hogy a különböző hatóanyagú szerek segítségével pusztítják el a kártevőket. Ebben nyújt Önnek segítséget a Schriffert Kereskedőház által forgalmazott szántóföldi permetezőgépek. A forgalmazott permetezőgépek függesztett kivitelűek. A tartályokat tekintve 300, 400, 600, 800, illetve 1000L-es kapacitással rendelkeznek. A vegyszerezők alapfelszereltségébe tartozik a kézmosó tartály, melynek térfogata 15L és csappal van ellátva. Szintén alap tartozék a permetezőgéphez a kimosó tartály, melynek térfogata megegyezik a hasznos térfogat 10%-ával. Tehát ez azt jelenti, hogy a 800L-es gépnél 80L a kimosó tartály mérete. A szántóföldi permetező oldalra kihajtható, önbeálló szórókerettel van ellátva, amely 12 m-es szórási szélességű. A 12 m-es szórókeret 3 részre szakaszolható. A permetezőgép 100 L/perc folyadék szállítású, dugattyús membránszivattyúval szerelt. A szakaszolást szakaszolószelepek biztosítják. A szórófejek 3 állásúak, melyekhez beépített csepegésgátló szelep tartozik, amely megakadályozza a szórófejek csepegését üzembe helyezés előtt és után. Permetezőgépünk el van látva vegyszerkeverőfejjel. A szórókeret magasságának beállítása kézi úton, csörlővel történik. A szűrőnek kettős szerepe van. Üzem közben lehetőség van a szűrőbetét tisztítására, továbbá önfelszívóssá alakítható. A forgalmazott munkagépek meghajtása kardánnal történik. A permetezőgépek alapkivitelben, illetve opcionális kiegészítőkkel vásárolhatóak meg, mint például kardántengely.

A permetezőgép elszállítható akár egy utánfutóval is, abban az esetben, ha a futón nincs rajta az oldalfal magasító. Hiszen abban az esetben, ha rajta van, akkor a szórókeret nem fér el!

Ellenőrizni szeretné a „Forgalomba Hozatalra Engedélyezett Növényvédelmi Gépek Jegyzékében” permetezőgépünket? A linkre kattintva megteheti.

A permetezőgép típusának kiválasztása előtt, kérjük ellenőrizze az erőgépének TLT tengelyének maximális fordulatszámát. Bizonyos géptípusok csökkentett maximális motorfordulattal kerülnek forgalomba, ami kihatással van a permetezőgép üzemeltetésére. Pl. 2100 ford./perc helyett, csak 1900 ford./perc a forgási sebesség, így a TLT fordulat is arányosan csökken.

További információk

Tömeg 252 kg
Gyártó

Schriffert Kereskedőház Bt.

Típus

függesztett

Kapacitás

800 l

Szórási szélesség

12m

Szivattyú

100 l / min

Fúvókák

3 állású

Szűrőrendszer

3-as

Magasságállítás

kézi

Szórókeret

önbeálló

Kézmosó tartály

alap felszereltség

Kimosó szett

alap felszereltség

Kardán

opcionális

Hosszúság

1500 mm

Szélesség

2720 mm

Magasság

1750 mm

Érdekelhetnek még…

Önfelszívó szett permetezőkhöz kpl.

Nettó: 37  + Áfa
Bruttó: 46.99 €

Szántóföldi permetezőgépünk szűrőjére utólag is felszerelhető szett, mellyel a vízvételezés könnyíthető meg.