Schriffert szárzúzó 1,5 m + kardán, késes, Bondioli hajtóművel

Nettó: 2 050.00 € + Áfa

Bruttó: 2 603.50 €

A szárzúzó a növényzet rendkívül apróra zúzására és terítésére alkalmas munkagép. Megszabadítja a területet a káros gyomnövényzettől és a vékony cserjéktől. A legjobb szárzúzó ismérvei kiváló, minőségi alapanyagok és erős, masszív váz, illetve magas kopásállóságú kések. A Schriffert Szárzúzó ezeknek a kritériumoknak megfelel.

  • új design-nak köszönhetően, hosszabb élettartam
Kategória: Cikkszám: SK-SZZ-1,5
   
Termék megosztása:

Leírás

Bemutatjuk a Schriffert Kereskedőház Bt. által gyártott, jelentős magyar hozzáadott értékkel rendelkező termék. Így próbálva hozzájárulni a helyben gyártott hazai termékek jelentőségéhez.

Munkavégző szerve 1 db függőleges tengelyre szerelt, csuklósan rögzített, vízszintesen forgó késekből áll. A szárzúzó hajtása az üzemelő traktor teljesítményleadó tengelyéről, kardántengellyel történik. Alkalmazási területek lehetnek gyümölcsösök, szőlészetek, valamint napraforgó-, kukorica szár, fű, gaz, növényi hulladék és zöld-maradványok aprítására szoruló földterületek. A Schriffert szárzúzó magas és sűrű növényzet zúzására képes, hiszen a vágási magasság állítható, így bármely növényhez könnyen alkalmazható. A vágási magasság hidraulikával és a farkerékkel szabályozható. A szárzúzó csatlakoztatása a traktorhoz hárompont függesztéssel történik. A növényzet összedarabolása után az egyenletes terítés biztosítva van.

A új design oka: Az eddigiekben a váz tetején és alján a szármaradvány és egyéb szennyeződés megmaradt, így az a korrodálódást elősegítette. Ezen okok kiküszöbölése miatt döntöttünk az új külalak mellett. Így már a vázszerkezet tetejéről és aljáról a szármaradvány könnyen eltávolítható, lemosható. Ennek köszönhetően és amennyiben a felhasználó megfelelő felületkezeléssel óvja a gépét a rozsdásodás ki van küszöbölve, a hibátlan állapot tovább fenntartható.

További információk

Tömeg 4047 kg
Gyártó

Schriffert Kereskedőház Bt.

Típus

függesztett

Szélesség

1600 mm

Hosszúság

2500 mm

Magasság

950 mm

Munkaszélesség

1500 mm

Terület teljesítmény

0,6-1,5 ha/h

Munkasebesség

3-6 km/h

Szállítási sebesség

15 km/h

TLT fordulatszám

540 ford/min

Erőgép igény

50 LE

Hajtás áttétel

1 : 1,5

3 pont

Cat 2.

Videó

Termékbemutató videó.