Schriffert függesztett szántóföldi permetezőgép 1000 l / 15 m

Nettó: 2 700.00 € + Áfa

Bruttó: 3 429.00 €

Előnyök:

  • Erősített vázszerkezet
  • MGI által bevizsgált
  • önbeálló permetezőkeret
  • 100 L/min dugattyús membránszivattyú
  • önfelszívóssá alakítható szűrő
  • csepegésgátlós 3-állású szórófejek
  • kimosó tartály
  • 1 év garancia
Kategóriák: , Cikkszám: SK-P-1000/15
   
Termék megosztása:

Leírás

A permetezés a legtöbbek által ismert védekezési forma. Lényege, hogy a különböző hatóanyagú szerek segítségével pusztítják el a kártevőket. Ebben nyújt Önnek segítséget a Schriffert Kereskedőház által forgalmazott szántóföldi permetezőgépek. A forgalmazott permetezőgépek függesztett kivitelűek. A tartályokat tekintve 300, 400, 600, 800, illetve 1000L-es kapacitással rendelkeznek. A vegyszerezők alapfelszereltségébe tartozik a kézmosó tartály, melynek térfogata 15L és csappal van ellátva. Szintén alap tartozék a permetezőgéphez a kimosó tartály, melynek térfogata megegyezik a hasznos térfogat 10%-ával. Tehát ez azt jelenti, hogy a 1000L-es gépnél 100L a kimosó tartály mérete. A szántóföldi permetező oldalra kihajtható, önbeálló szórókerettel van ellátva, amely 15 m-es szórási szélességű. A 15 m-es szórókeret 5 részre szakaszolható. A permetezőgép 100 L/perc folyadék szállítású, dugattyús membránszivattyúval szerelt. A szakaszolást szakaszolószelepek biztosítják. A szórófejek 3 állásúak, melyekhez beépített csepegésgátló szelep tartozik, amely megakadályozza a szórófejek csepegését üzembe helyezés előtt és után. Permetezőgépünk el van látva vegyszerkeverőfejjel. A szórókeret magasságának beállítása kézi úton, csörlővel történik. A szűrőnek kettős szerepe van. Üzem közben lehetőség van a szűrőbetét tisztítására, továbbá önfelszívóssá alakítható. A forgalmazott munkagépek meghajtása kardánnal történik. A permetezőgépek alapkivitelben, illetve opcionális kiegészítőkkel vásárolhatóak meg, mint például kardántengely.

A permetezőgép elszállítható akár egy utánfutóval is, abban az esetben, ha a futón nincs rajta az oldalfal magasító. Hiszen abban az esetben, ha rajta van, akkor a szórókeret nem fér el!

Ellenőrizni szeretné a „Forgalomba Hozatalra Engedélyezett Növényvédelmi Gépek Jegyzékében” permetezőgépünket? A linkre kattintva megteheti.

A permetezőgép típusának kiválasztása előtt, kérjük ellenőrizze az erőgépének TLT tengelyének maximális fordulatszámát. Bizonyos géptípusok csökkentett maximális motorfordulattal kerülnek forgalomba, ami kihatással van a permetezőgép üzemeltetésére. Pl. 2100 ford./perc helyett, csak 1900 ford./perc a forgási sebesség, így a TLT fordulat is arányosan csökken.

További információk

Tömeg 358 kg
Gyártó

Schriffert Kereskedőház Bt.

Típus

függesztett

Kapacitás

1000 l

Szórási szélesség

15m

Szivattyú

100 l / min

Fúvókák

3 állású

Szűrőrendszer

3-as

Magasságállítás

kézi

Szórókeret

önbeálló

Kézmosó tartály

alap felszereltség

Kimosó szett

alap felszereltség

Kardán

opcionális

Hosszúság

1500 mm

Szélesség

2650 mm

Magasság

1750 mm

Videó

Termékbemutató videó.

Érdekelhetnek még…

Önfelszívó szett permetezőkhöz kpl.

Nettó: 37  + Áfa
Bruttó: 46.99 €

Szántóföldi permetezőgépünk szűrőjére utólag is felszerelhető szett, mellyel a vízvételezés könnyíthető meg.