Cégünket 2000. tavaszán alapítottuk, családi vállalkozásként üzemeltetjük. A vállalkozás vezetését, irányítását Schriffert József ügyvezető végzi. Tevékenységünket egy 13.508 m2-es telephelyen végezzük, mely ipari park területen helyezkedik el.

Kezdetben kizárólag műszaki áruk – csapágyak, akkumulátorok, ékszíjak, kenőanyagok – valamint mezőgazdasági erő- és munkagépek alkatrészeinek kereskedelmével foglalkoztunk. Munkánk része volt a vásárolt és gyártatott (saját fejlesztésű) alkatrészekből történő összeszerelés és csomagolás is. Természetesen a forgalom és az árbevétel fokozatos növelésére törekedtünk, amit a raktárkészletünk és egyben kínálatunk folyamatos – vertikális és horizontális – kiszélesítésével értünk el.

Jelenleg a telephelyen egy kereskedelmi egység és egy gyártó üzemcsarnok működik hozzá kapcsolódó irodával, raktárhelyiséggel.

A jövőben a fő hangsúlyt a saját termékek gyártására, fejlesztésére és azok értékesítésére kívánjuk helyezni, igazodva vevőink igényeinek állandó változásához.

Első termékünk fejlesztése 12 évre tekint vissza, ugyanis akkor kezdtük el az elektromos motorelőfűtők fejlesztését, majd gyártását. Később, meglévő gyártói kapacitás mellett, elkezdtük más termékek fejlesztését, majd kis sorozatú gyártását is – talajlazítók, fogas-boronák, szárzúzók ill. hidraulikusan nyitható sorközművelő kultivátor. Ezek közül, eddig az elektromos motorelőfűtő családunk érte el a legjelentősebb piaci sikert.

A motorelőfűtő ötletét az adta, hogy akkoriban 3-4 gyártmány kereskedelmével foglalkoztunk, melyekkel elég sok problémánk adódott – a termékek 40-60 %-át termékgarancia keretei között javítani, cserélni voltunk kénytelenek.

Látván a problémákat, hiányosságokat a termékekkel kapcsolatban, megfogalmazódott az ötlet, hogy saját fejlesztésű, megbízható termékekkel próbáljunk alternatívát nyújtani klientúránknak. Az első évek után, mintegy évi 1500-2000 db motorelőfűtő értékesítését sikerült eszközölni, főként meglévő üzleti kapcsolatainkon keresztül, ami gyakorlatilag azt jelentette, hogy akiknek mi korábban csak vásárlói voltunk, a későbbiekben már szállítói is lettünk. 8 évvel ezelőtt – először kereskedőkön keresztül, majd egyre több helyre közvetlenül is szállítva – megjelentek vízmelegítőink immár külföldön is. Először Németországban, majd Lengyelországban és Litvániában, most pedig már Lettországban is van üzleti partnerünk.

A megnövekedett kereslet velejárója a modern gépesítés megléte is. A gyorsabb gyártáshoz hegesztőrobot, szalagfűrész és plazmavágó gép lett beszerezve. Ezekkel a gépekkel gyorsabban, precízebben lehet a gyártási folyamatokat véghez vinni.

Emellett természetesen egyéb termékek gyártására is lehetőség nyílik üzemünkben, igazodva a vevői igényekhez. Rövid- és közép távú terveink között szerepel a magyar piacon megszerzett és megszerzendő jelentős piaci részesedés mellett a korábbi Szovjetunió számos tagországának – a meglévők mellett még Észtország, Ukrajna és Fehéroroszország -, illetve Románia piacára való bejutás.

Motor előmelegítő készülékünk mellett több más gyártott termékünk is rendelkezik akkreditált laboratórium által végzett megfelelőségi tanúsítvánnyal.

Előfűtő termékcsaládunk új generációjának kidolgozása folyamatban van, amivel a járműtípusok szélesebb skáláját célozhatjuk meg. E termékcsalád mellett más termékek folyamatos fejlesztésével is foglalkozunk – talajlazítók, sorművelő kultivátorok, boronák, permetezőgépek.

Cégünk vállalja egyedi robot cella komplett kivitelezését, mely magába foglalja a robot és a hegesztőgép integrálását helyszínen és az azt követő betanítást.

Tudjuk, hogy piacon maradni már csak nagyon magas minőségi mutatókkal rendelkező, kimagasló ár-érték arányú termékekkel lehet, amit kizárólag a legmodernebb műszaki tartalommal bíró termeléssel képes egy gyártó biztosítani.

 

Függesztett 5 kocsis sorközművelő kultivátor

Nettó: 881  + Áfa
Bruttó: 1 118.87 €

A sorközművelő kultivátor kisebb sortávú zöldségkultúrák közötti gyomirtást, talajlazítást és nedvességmegóvást végez. Kis mértékben aprítja és keveri a talaj összetételét. ERŐSÍTETT VÁZZAL!

  • erős váz és kapák
  • kis rögképző és porosító hatás
  • kiváló gyomirtó képesség
  • kapatagok szögben állíthatóak
  • alacsony energia és hajtóanyag felhasználás
  • hosszú élettartam
Termék megosztása: