Fizetési / rendelési feltételek

Munkagépek kiszállítása általában 3-4 munkanapon belül lehetséges. Ez alól kivételt képeznek azok a gépek melyek szállítására ajánlatkérés szükséges. (További információ a szállítás menüpontban.)
Az alkatrészek kiszállítását a következő munkanapon csak abban az esetben tudjuk garantálni, amennyiben a megrendelését délután 14.00 óráig leadja.
A honlapon szereplő gépek és alkatrészek áraik a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk.
A megrendelés kizárólag a kollégáink által küldött írásos visszaigazolással válik érvényessé.
A megrendelés utólagos módosítása csak írásos formában (e-mail) lehetséges. A megrendelt munkagépet a készre jelentéstől számítva 15 naptári napig őrizzük meg, ezt követően a megrendelés érvényét veszti.
Kereskedelmi egységünkben lehetőség van készpénzben, illetve bankkártyával történő fizetésre.

Visszaigazolás

A megrendelést kollégáink 1 munkanapon belül írásban visszaigazolják. A visszaigazolás tartalmazza az áru pontos cikkszámát, megnevezését, egységárát, a mennyiséget (darabszámot), a szállítási feltételeket és a várható kiszállítás napját. A kiszállítás napjának visszaigazolása gyűjtőárus szállítás (munkagépek) esetén egy munkanapon belül nem garantált. Ez esetben, amint konkretizálódik a fuvar, kollégáink telefonon vagy e-mailben kapcsolatba fognak lépni Önnel.

Jótállás

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) kormányrendelet értelmében – melyet az új Polgári Törvénykönyv több ponton módosított – a jótállás időtartama 1 év. A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Jótállásból eredő jogok érvényesítése jótállási jegy és számla bemutatásával lehetséges. Amennyiben a termékhez nem kapott jótállási jegyet, abban az esetben a vásárlást igazoló számlát is elfogadjuk. A jótállási jog érvényesítése csak a rendeltetésszerű használat mellett bekövetkezett meghibásodások, anyaghibák esetén lehetséges.
A hibás termék visszaszállításának költségét az eladó viseli, amennyiben a jótállás megalapozott. Abban az esetben, ha jótállási jog nem érvényesíthető, a javítás és a termék el- és visszaszállításának költsége a vevőt terheli.
Termék megosztása: